KVKK Kapsamında Kişisel Başvuru

Kişisel veri sahibi ilgili kişilerin 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 11. maddesinde KVKK’dan doğan hakları yer almaktadır. İlgili kişiler, bu haklara KVKK’nın 11. maddesinden ve internet sitemizde yer alan KVKK Aydınlatma Metni sayfasından ulaşabilirler.

İlgili kişiler Kişisel Verilerin Korunması Kurulu (“Kurul”) tarafından belirlenen diğer yöntemler saklı kalmak kaydıyla Şirket’e aşağıdaki yöntemlerle başvuru yapabilirler:

  • Şahsen başvuru,
  • Noter aracılığıyla,
  • Şirketimize daha önce bildirilen ve sistemde kayıtlı bulunan e-posta adresinizden e-posta göndererek.
Başvuru YoluBaşvuru Yapılacak AdresBaşvuruda Gösterilecek Bilgi
1. Yazılı Olarak Islak İmzalı Şahsen Başvuru
veya Noter Vasıtasıyla Başvuru
Cihangir Mh. Meşrutiyet Cd. Semah Sok. No:15/A Avcılar / İstanbulBaşvurunun konu kısmına “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Bilgi Talebi” yazılacaktır.
2. Kayıtlı Elektronik Posta
(KEP) Yoluyla Başvuru
[email protected]E-posta’nın konu kısmına “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Bilgi Talebi” yazılacaktır.
3. Sistemimizde Bulunan Elektronik Posta
Adresi ile Başvuru
[email protected]E-posta’nın konu kısmına “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Bilgi Talebi” yazılacaktır.

İlgili kişi talepleri, Vibroser tarafından KVKK 13/2 madde uyarınca talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içerisinde sonuçlandırılacaktır.

Kişisel Veri Sahibi Başvuru Formu’nu indirmek için tıklayınız.

Ticari Ünvan: Vibroser Seramik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. (“Vibroser”)

MERSİS Numarası: 0-9250-3805-5000018

Adresi: Cihangir Mah. Semah Sk. No: 15/3 Avcılar, İstanbul

Telefon: +902124228795 Fax: +902124228799 E-mail: [email protected][email protected]