Akdeniz Et Entegre

Sektör : Et ve Et Ürünleri Bölge : Hatay

Akdeniz Et Entegre, 1988 yılında şahıs şirketi olmak üzere kurulmuştur. Toptan piliç eti ve perakende piliç eti satışını gerçekleştiren işletme ailenin ikinci kuşak üyelerinin de katılımı ile 2001 yılından itibaren Anonim Şirket olarak büyüme gerçekleştirmiştir. 2004 yılında Antakya Organize Sanayi bölgesi içinde kurulan 832 m2 kapalı alana sahip olan tesiste paketleme ve parçalama işlemleri de gerçekleştirilmeye başlanmıştır. Bu sayede sadece Antakya ile sınırlı olan piliç eti dağıtımını Türkiye çapına yaymayı başarmıştır.

2012 yılı itibariyle dondurulmuş olarak satışa sunulan piliç etini ihraç etmeye de başlamıştır. 2019 yılında 6.000 m2 kapalı alanda gerçekleştirilen üretim, parçalama ve dağıtımı yapılan piliç eti, 4 kıta üzerindeki 13 ülkeye ihracat yapan bir marka haline gelmesi de bu aşamadan sonra olmuştur.
Büyüme eğilimini istikrarlı olarak sürdürmekte olan Akdeniz Et Entegre, 2015-2017 yılları arasında yapılan TOBB’nin belirlemiş olduğu en hızlı büyüyen 100 şirket arasında yer almıştır. Ar-ge çalışmalarına verdiği önem ve değerin meyvelerini geliştirilen yeni ürünler sayesinde piliç etinin yanında hindi, sığır, balık vb. protein sağlamaya yönelik olan gıda kalemlerini de ürün skalasına katmıştır.

Akdeniz Et Entegre Tesislerinin Sahibi Kimdir?

Akdeniz Et Entegre şirketi sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Tahsin Kabaali ikinci nesil yöneticilerden biridir. Kendisinin sahip olduğu yenilikçi vizyon ve sadık misyon anlayışı sayesinde mütevazı bir şahıs şirketinden bugün 200 çalışanıyla 4 kıtada 13 ülkeye ihracat yapan global çapta bir marka olmuştur.
Kendisi aynı zamanda Antakya Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu başkanlığı görevini de yürütmektedir. Yenilikçi vizyonunu buradaki yönetim anlayışına da yansıtmayı başarmaktadır.

Kalite Politikası

Marka kalite politikasında tamamen müşteri memnuniyetini hedef almaktadır. Gerçekleştirdiği üretim ve satış hacmi de bunun en önemli gösteresidir. TSE HELAL kalite belgesi, ISO 22.000, ISO 9.000 ve Çevre Yönetim Belgesi olan ISO 4.000 belgelerini almaya hak kazanmıştır. Bu haklı kaliteyi kazanmak ve sürdürmek için hijyene ve sterilizasyona son derece dikkat etmektedir. Bu bağlamda kullandığı hijyen ürünlerini sadece Avrupa standartlarına uygun olarak üretim ve tedarik gerçekleştirebilen markalardan yapmaktadır.

Akdeniz Et Entegre tesislerinde yapısal hijyenik koşulların sağlanmasında Vibroser ürün ve hizmetlerini tercih etmiştir.