Bak Piliç Entegre Tavukçuluk A.Ş.

Sektör : Et ve Et Ürünleri Bölge : Ankara

Bak Piliç, 1998 yılında damızlık tesisi ile faaliyetlerine başlamıştır. 2000 yılında yatırım gerçekleştirerek, damızlık tesislerini genişletmiş ve kuluçka tesisi kurarak, etlik civciv üretimine başlamıştır.  2003 yılında faaliyetlerini geliştirerek tam entegre piliç üretim tesisi haline gelmiştir. 2005 yılında yapılan Ar-ge çalışmalarıyla, Broiler AR-GE tesislerini kurmuştur.

Tesisleri Nerededir?

Bak Piliç’in tesisleri Ankara’nın Beypazarı ilçesindedir.

Helal Kesim Yapılan Hijyen Tesisler

GİMDES (Gıda, İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalama Araştırma Derneği) tarafından verilen Helal Sertifikasına sahiptir. Bak Piliç tesislerinde kesilen tüm ürünler İslami usullere uygun olarak tek tek elle kesilmektedir.
Tesislerinde kullandığı araç ve ekipmanlar hijyen proseslerine uygundur. İşleme, depolama ve taşıma süreçlerinde gerekli hijyen önlemleri hassasiyetle alınmaktadır. Sürekli değişen teknolojiye uyum sağlayan marka AR-GE çalışmalarıyla da sürekli kendini yenilemektedir.

Güvenli Gıda Üreticisi

“Güvenli Gıda Üreticisi” vizyonu ve politikası ile entegre edilmiş tesislerinde piliç ve tüketime hazır piliç üretimi gerçekleştirilmektedir. Hizmetlerinde önceliği her zaman insan sağlığı ve güvenli gıda üretimidir. ISO 2200-2005 Gıda Sertifikalarına ve TSE Standartlarına uygun olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.
Bak Piliç, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için sürdürülebilir çevre politikaları uygulamaktadır. Hizmetlerinin her şamasında çevre yönetim politikalarına uygun hareket etmektedir.

Bak Piliç Entegre Tavukçuluk A.Ş. tesislerinde yapısal hijyenik koşulların sağlanmasında Vibroser ürün ve hizmetlerini tercih etmiştir.