Calmio Süt

Sektör : Süt ve Süt Ürünleri Bölge : Niğde

Calmio Süt, 2009 yılında Kendirli Grup çatısı altında kurulmuştur. Toplamda 25.000 m2 alana sahip olan üretim tesisinde, günlük 400 ton süt işleme kapasitesi bulunmaktadır. Süt ve süt ürünleri sektöründe lider şirket olmayı hedefleyerek üretim aşamasından satış aşamasına kadar her zaman yenilikçi ve gelişime açık bir anlayış benimsenmektedir. Son teknoloji ile donatılan üretim tesisi, Türkiye’nin en hijyenik fabrikalarından biri olma özelliğine sahiptir.

Calmio Süt Üretim Tesisleri, sütün analiz edilerek kabul edildiği aşamadan satış aşamasına kadar her noktada teknolojik cihazlardan yararlanmaktadır. Teknolojik cihazlar hijyenin ve kalitenin korunması için tüm kontrol ve uygulamaları sağlıklı şekilde gerçekleştirmektedir.

Kalite, Gıda Güvenliği Ve Müşteri Beklentilerini Dikkate Alan Üretim Tesisi

Calmio Süt, üretim tesisindeki günlük süt işleme kapasitesini artırırken aynı zamanda süt ve süt ürünleri sektöründe lider konuma gelmek amacıyla üretim aşamasının her noktasında bilinçli ve güvenilir adımlar atmaktadır. Üretim tesisindeki birinci öncelik hijyenin sağlanması ve sağlıklı ürünlerin üretiminin gerçekleştirilmesidir.
Gıda güvenliği, süt işleme tesisine kabul edilen sütün analizi ile başlamaktadır ve her aşama teknolojik cihazlar ile kontrol edilerek tamamlanmaktadır. Elde edilen bilgiler, gıda zinciri boyunca iletilmektedir.

Müşteri memnuniyetinin sağlanması için üretimi gerçekleştirilen her ürünün kaliteli, sağlıklı, güvenli ve helal olmasına önem verilirken beklentileri dikkate alarak geliştirme çalışmaları da yapılmaktadır. Piyasa içerisindeki süt ürünleri markaları arasında ön plana çıkmak ve tercih edilen birinci marka olabilmek için müşteri memnuniyetinin sağlanmasının gerekli olduğunun bilincindedir.
Tüketici odaklı bir şirket olma misyonunu benimseyen marka, talep ve beklentileri tespit ederek hijyenik ve sağlıklı ürünleri üretmeye devam etmektedir.

Bölgesel Firmadan Ulusal Firmaya Dönüşme Hedefi

Üretim tesisini faaliyete geçirerek bölgedeki istihdama ve kalkınmaya büyük değer kazandırmıştır. Bölgede güçlü bir süt üretici olma hedefini gerçekleştirmiştir. Calmio Süt’ün yeni hedefi, ulusal firma olmaktır. Bu hedef doğrultusunda günlük süt işleme kapasitesini artırma çalışmalarını sürdürürken pazarlama ve ürün geliştirme çalışmalarına da hız kesmeden devam etmektedir. Sektör içindeki büyümesi ile hedefine hızla yaklaşmaktadır.

Calmio Süt, tesislerinde yapısal hijyenik koşulların sağlanmasında Vibroser ürün ve hizmetlerini tercih etmiştir.