Esaslı Grup Gıda

Sektör : Et ve Et Ürünleri Bölge : Antalya

Esas Holding 2000 yılında Şevket Sabancı ve ailesi tarafından kurulmuştur. Alman NESS markası tarafından inşa edilen ve 1999 yılında faaliyetlerine başlayan Esaslı Gıda Üretim Tesisleri, 2008 yılında Esas Holding bünyesine katılmıştır. 25.450 m2 alanda, 10.250 m2 kapalı alana sahip tesislerde yıllık 10.640 ton üretim kapasitesi bulunmaktadır.

Esaslı Grup Gıda Sahibi Kimdir?

Yönetim Kurulu Başkanı Babür Çelebi, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sami Vodina, Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Erem’dir.

Güvenli Gıda Politikası

Tesislerinde, yasalara ve mevzuatlara uygun Helal Üretim gerçekleştirilmektedir. Çiftlikten sofralara ISO 22000, BRC, IFS ve Helal Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri standartlarının şartlarını uygulayan, tedarik zincirindeki tüm paydaşların sürekli gelişim göstermelerini ve bilinçlenmelerini sağlamaktır.
Esaslı Grup Gıda modern üretim tesislerinde, teknolojiye uyumlu makine ve yatırımları ile AR-GE çalışmalarını sürekli olarak desteklemektedir. Tesislerinde uyguladığı yüksek standartlarda hijyen prosesleriyle sektörde örnek teşkil eden markalar arasındadır.

Tüketiciye sağlıklı, lezzetli ve güvenli ürünlerle, müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmaktadır. Periyodik eğitimlerle sürekli gelişen ekibi ile güvenilir, hijyenik, kaliteli, ürünler üreterek sektörde artan bir ivmeyle faaliyetlerini sürdürmektedir.

Çevreye Duyarlı Modern Tesislerde Üretim

Çevre duyarlılığı bilinciyle, ürün-hizmet kalitesini sağlamanın yanında doğal kaynakları kullanmayı hedefler. Yasal çevre mevzuatına uygun olarak hareket eder ve şartlarını yerine getirir. Üretim sonrası çıkan atıkların çevreye zarar vermemesi için gerekli tüm önlemleri alarak, doğaya zararını önlemektedir.

Esaslı Grup Gıda, tesislerinde yapısal hijyenik koşulların sağlanmasında Vibroser ürün ve hizmetlerini tercih etmiştir.