Göktekin Et

Sektör : Et ve Et Ürünleri Bölge : Zonguldak

Göktekin Et, 1992 yılında Karadeniz Ereğli’de toptan yumurta ticareti ile faaliyetlerine başlamıştır. 1997 yılında Erpiliç’in bölge bayiliğini alarak büyüme yolunda ilk adımını atmıştır. 1998 yılında başladığı kırmızı et ticaretini bir üst boyuta taşıyarak, 2003 yılında büyük baş hayvan yetiştiriciliğine başlamıştır. 5.000 m2’si kapalı olmak üzere toplamda 37.000m2 alana sahip olan tesisi hizmete açarak, et üretim ve işleme sektörüne de girmiştir. Kendi ürettiği ürünleri ve bayisi olduğu ürünleri bünyesinde bulunan perakende marketlerinde de satışa sunmaktadır.

Et parçalama konusunda günlük 10 ton, üretim konusunda 5 ton, soğuk depolama olarak da 100 ton kapasiteye sahip olan tesiste Avrupa standartlarına uygun malzeme ve ekipmanlar kullanmaktadır. Bu bağlamda kullandığı malzemelerin hijyen standartlarına uygun olması konusunda titizlik göstermektedir.

Sahibi Kimdir?

Göktekin Et, Göktekin Gıda Limited Şirketi bünyesinde faaliyet göstermektedir. Sahibi ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Göktekin’dir. Mehmet Göktekin küçük bir sermaye ile kurduğu işletmesini sahip olduğu vizyoner kimliği sayesinde bugün yüzlerce kişiye istihdam sağlayan büyük bir marka haline getirmiştir.
Bu büyüme esnasında kaliteden ve insana verilen değerden ödün vermeden çalışan Mehmet Göktekin, hijyen ve kaliteli ürün üretme konusunda da son derece titiz bir anlayışı benimsemiştir.

Göktekin Et Kalite Politikası?

Göktekin Et olarak 28 yıldır her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır ve bu alanda sınırsız hizmet anlayışını benimsemiştir. Üretim faaliyetlerini gerçekleştirirken de bu memnuniyeti sağlamak adına gerekli özeni ve hassasiyeti göstermektedir.
Gerek işletmede gerekse perakende satış noktalarında son derece hijyenik koşullarda çalışılması konusunda gösterdiği hassasiyet ile uluslararası ve ulusal düzeydeki kalite belgelerini almaya hak kazanmıştır. ISO 9000: 2008, ISO 22000, ISO 9001: 2008, ISO 22.000 ile birlikte Helal Sertifikası bunlardan en önemli olanlardır.
Tesislerinde kalite politikasının sürdürülmesini sağlamak adına hammadde temininden, üretim ve dağıtımın her aşamasında yüksek düzeyde hijyen prosesleri uygulamaktadır.

Göktekin Et, tesislerinde yapısal hijyenik koşulların sağlanmasında Vibroser ürün ve hizmetlerini tercih etmiştir.