Güneşer Et

Sektör : Et ve Et Ürünleri Bölge : Adana

Güneşer Et, 1955 yılında Bedri Güneşer tarafından Adana’da kurulmuştur. Şirket, üçüncü kuşak yöneticileri Namdan Güneşer ve Şahin Güneşer tarafından yönetilmektedir. Adana Yüreğir’de bulunan et entegre tesisi ve çiftlikleri 14 bin m’2 kapalı alana ve 2.000 büyükbaş hayvan besleme kapasitesine sahiptir.

Güneş Et tesislerine kesim için getirilen büyükbaş hayvanlar öncelikle karantinaya alınarak, veterinerler tarafından gerekli sağlık kontrolleri yapılmaktadır. Sağlık koşulları uygun olan hayvanlar, en son teknoloji cihazlar ile kesim ve parçalama işlemleri yapılarak, soğuk hava deposunda beklemeye alınır.
Türk Gıda Kodeksi ve Yönetmeliklere uygun, Avrupa Standartları’nda hizmet sunan tesiste, uygulanan hijyen ve sanitasyon kuralları diğer işletmelere örnek niteliğindedir.

Güneş Et tesislerinde, yapısal hijyenik koşulların sağlanmasında Vibroser ürün ve hizmetlerini tercih etmiştir.