Has Döner

Sektör : Et ve Et Ürünleri Bölge : Aksaray

Has Döner, çocukluk döneminden itibaren lokantacılık sektöründe çalışan kurucusu Çapan Demirci’nin hayallerinin bile ötesine geçmiştir. Üç tekerlekli bir motosikletle seyyar olarak başladığı döner satışı ile Aksaray halkının yoğun ilgi gösterdiği lezzet olmuştur. Dönerdeki ustalığı sayesinde işleri yoğunlaşır ve daha büyük bir araçla işine devam eder. Zamanla 20 m2’lik dükkânda işine devam ederken, 2002 yılında kardeşi ile bir araya gelerek 150 m2’lik bir dükkâna geçer. Bu aşamadan sonra gelen markalaşma süreci ve zincir restoranları faaliyete geçirme projelerinde kardeşinden de büyük destek alır.

Kaliteli ve güvenli döner üretiminin adresi olan markada döner imalatında kullanılan etler, bölgedeki hayvanlardan sağlanmaktadır. Helal kesimle birlikte en güzel ve kaliteli kısımları alınıp, döner haline getirilir. Müşterilerinin damak zevkine hitap eden lezzeti yakalamasının sırrı buradadır.

Sahibi Kimdir?

Markanın sahibi Çapan Demirci, yöresel mutfak zevkini müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Gıda üretim ve hazırlama işlemleri sırasında en üst kalitede sterilizasyon ve hijyen ürünleri kullanılması konusunda oldukça hassa olan işletme sahibi bu konuda Avrupa Standartlarını baz almaktadır.
Kurumsal yapısını her daim güncellemekte ve şube ağını genişletmektedir. Şu anda hizmet veren şubelerinde ve gelecekte açılacak olan şubelerinde müşterilerini konukları olarak görmekte ve güler yüzlü hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Bu bilinci gelecek nesil işletme varislerine de aşılayarak devam ettirme misyonuna hizmet eden bir anlayışı benimsemişlerdir.

Has Döner Kalite Politikası

Has Döner, restoranlarında müşterilerine sunduğu o lezzetli döneri, kalite politikası gereği, özenle seçilen etleri kullanarak bünyesindeki gıda mühendislerinin yönergeleri ve gözetimiyle, kendi tesislerinde hiçbir katkı maddesi olmaksızın üretmektedir. Hazırlanan dönerler günlük olarak, şubedeki tüketim skalasına uygun satışa sunulmak üzere şubelere gönderilmektedir. Bu taşıma esnasında soğuk zincir devam ettirilerek bakteri üremesinin önüne geçilmektedir.

“Dönerin Hası” sloganı ile üretim ve satış politikasını uygulamakta olan marka, işinin uzmanı olan mutfak personeli ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla hizmet veren servis elemanları sayesinde her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Has Döner, büyüme gelişmesine paralel olarak hijyen politikasını ve kullandığı ürünlerin kalitesini de artırmaktadır. Üretimde Avrupa normlarına uygun olan hijyen ürünleri ve ekipmanları kullanmaktadır.

Has Döner, tesislerinde yapısal hijyenik koşulların sağlanmasında Vibroser ürün ve hizmetlerini tercih etmiştir.