İstanbul Et

Sektör : Et ve Et Ürünleri Bölge : İstanbul

İstanbul Et, Kırşehir ili Körpınar Köyü’nde kurulmuş olan et entegre tesisi ve hayvan çiftliğidir. 7 dönümü kapalı olmak üzere toplamda 40 dönümlük tesislere sahiptir.

İstanbul Et Kuruluş Tarihi

Markanın kuruluşu 1987 yılına dayanmaktadır. İlk profesyonel atılım ise 1993 yılında et entegre tesislerinin kurulması olarak gösterilmektedir. Firmanın genel merkezi İstanbul Bayrampaşa’dadır.

İstanbul Et Ne Üretir?

Markanın Tesisleri, yılda 60 bin küçükbaş ve 15 bin büyükbaş hayvan kesim kapasitesine sahiptir. Bununla birlikte toplamda 83 personelin istihdamının sağlandığı tesislerde 5 yılda 5 bin büyükbaş, 10 bin küçükbaş besi ve 15 bin ton yem üretimi gerçekleştirilmektedir.

Kalite ve Hijyen Politikası

Tesislerdeki kesimler AET standartlarına ve islami kaidelere göre yapılmaktadır. En son üretim teknolojilere uygun sakatat işleme, kemikten ayırma, parçalama, et mamülü üretme, paketleme işlemleri gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda hayvanların beslenmesinden tüketime hazır hale gelmesine kadar geçen süreçte kalite ve hijyen kurallarından ödün vermeden sağlıklı et üretimi gerçekleştirmektedir.

İstanbul Et tesislerinde, yapısal hijyenik koşulların sağlanmasında Vibroser ürün ve hizmetleri tercih edilmiştir.