Karadeniz Su Ürünleri

Sektör : Et ve Et Ürünleri Bölge : Ankara

1970 yılında İstanbul Eminönü’de Fevzi Karaaslan tarafından kurulmuştur. Fevzi Karaaslan, 1976 yılında faaliyetlerini Ankara’ya taşımıştır.  1990 yılında Fevzi Karaaslan’ın vefat etmesi üzerine 8 yıl faaliyet göstermemiştir. 1998 yılında geleneksel köklerinden uzaklaşmadan, yenilenen yapısıyla ikinci kuşak yöneticileri Sezgin, Hasan, Tuncay Karaaslan tarafından yönetilmeye başlamıştır. 2002 yılında Türkiye’nin lider markaları arasına girmiştir.

Ne Üretir?

Karadeniz Su Ürünleri, Deniz ve Tatlı Su Ürünleri, Dondurulmuş Ürünler, Füme Ürünler, Marinatlı Ürünler, Havyar Grubu, Kabuklular ve Yumuşakçalar üretimi ve satışı yapmaktadır. Deniz ürünlerinin sağlıklı nesiller yetişmesindeki en önemli unsurlardan biri olduğunun farkındalığıyla, yenilikleri takip eden insan odaklı hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Nerededir?

Ankara’da Karadeniz Su Ürünleri, İstanbul’da ise THS Su Ürünleri olarak Türkiye genelinde işletmelerin çözüm ortağı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Kalite Politikası

Sağlıklı ve kaliteli ürün çeşitliliğiyle, müşteri odaklı hizmet anlayışı sayesinde sektöründe en çok tercih edilen marka olmayı başarmıştır. 40 yılı aşkın tecrübesiyle her türlü değişime açık, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek hayata geçirmeyi misyon edinmiştir.
Tedarikçi ve müşteri ağını sürekli genişleten Karadeniz Su Ürünleri, daha fazla kişiye sağlıklı deniz ürünleri ulaştırmak adına çaba sarf etmektedir.
Su ürünlerinin hammadde temininden başlayarak, işleme ve tüketime hazır hale getirme sürecinde yüksek standartlarda hijyen prosesleri uygulamaktadır. Tesislerde kullanılan su, makine ve ekipmanların teknik ve hijyen kurallarına uygunluğu, çalışan personelin sağlık şartları ve imal edilen ürünlerin insan sağlığına uygunluğu periyodik aralıklarla kontrol edilmektedir.

Karadeniz Su Ürünleri tesislerinde yapısal hijyenik koşulların sağlanmasında Vibroser ürün ve hizmetlerini tercih etmiştir.