Koçaşlar Entegre Et Tesisleri

Sektör : Et ve Et Ürünleri Bölge : Aksaray

Koçaşlar Entegre Et Tesisleri 2016 yılında Aksaray ilinde kurulmuştur. Büyük bir yatırımla 20.000 m2 alana kurulan et entegre tesisinin haftalık kesim kapasitesi 100 tondur. AB Standartlarına uygun makine, altyapı ve ekipmanla kurulan tesis, teknolojide 21. Yüzyılı yakalamıştır. Bünyesinde istihdam sağladığı 50 çalışanı ile çiftliklerinde yetiştirilen büyükbaş hayvanların kesiminden, satışına kadar olan tüm süreçler gerçekleştirilmektedir.

Sahibi Kimdir?

Koçaşlar Entegre Et Tesisleri’nin kurucusu Mehmet Koçaş’tır. Markanın Genel Müdürü ise Zeki Koçaş’tır.

Et Entegre Tesisleri Nerededir?

Koçaşlar Entegre Et Tesisleri Aksaray ile Toprakkaya beldesinde hizmet vermektedir.

Etin İşlenme Süreci

Bünyesinde bulunan veteriner hekimler tarafından gerekli sağlık kontrolleri yapılan büyükbaş hayvanlar, en son teknoloji cihazlar ile hijyenik ortamda kesime alınmaktadır. Kesim sonrası soğuk hava deposunda dinlenmeye alınan etler, dinlenme süresi tamamlandıktan sonra parçalama biriminde parçalanır ve paketleme birimine yönlendirilir. Tüketici sağlığı önceliyle tüketici memnuniyetini göz önünde bulunduran marka, paketleme işlemlerinde besin değerini kaybetmeden ambalajlama yapmaktadır. Paketlenen etler frigofrik araçlarla bayi ve satış noktalarına ulaştırılmaktadır.

Et Entegre Tesislerinde İslami usullere, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Türk Gıda Kodeksi yönetmelik ve tebliğlerine uygun uluslararası standartlarda üretim yapmaktadır.
Üretimde, hammadde temininden ürünlerin raflardaki yerini alma aşamasına kadar, her adımda yüksek standartlarda hijyen prosesleri uygulanmaktadır. Etin, her adımının hayati önem taşıyan bir zincir olduğunun bilinciyle, zincirin her halkasında azami özenle hareket etmektedir.

Koçaşlar Entegre Et Tesisleri, tesislerinde yapısal hijyenik koşulların sağlanmasında Vibroser ürün ve hizmetlerini tercih etmiştir.