Köfteci Yusuf

Sektör : Et ve Et Ürünleri Bölge : Bursa / Yenişehir

Köfteci Yusuf, gıda ve restoran sektöründeki çalışmalarına 1996 yılında İznik’te başlamıştır. Gıda üretim ve pazarlama alanlarında 20 yılı aşkın tecrübesiyle fark yaratan markanın, Türkiye genelinde 140 noktada şubesi bulunmaktadır. En kaliteli ve en lezzetli köftelerin tüketiciler ile buluşması için Avrupa standartlarında üretim gerçekleştirmektedir.

Tüketiciler İçin Lezzet Seçenekleri

Köfteci Yusuf, farklı damak tatlarına uygun ürünleri şubelerinde, tüketicilerin beğenisine sunmaktadır. Türkiye genelindeki 140 şubede Köfteci Yusuf, 27 şubede Döner Y ve 19 şubede Ekmek Arası Y markalarının bulunduğu restoranlar, çeşitli alternatifleri bir arada bulundurarak tüketicileri ağırlamaktadır.
Tüketicilerin et ürünleriyle direkt olarak buluşabilmesi için ise Bursa/Yenişehir’de et entegre tesisi faaliyetlerini sürdürmektedir. Hesaplı Kasap adıyla yer alan tesis, kasap ve şarküteri ürünlerinde geniş seçenekler ile hizmet vermektedir.
Markaya bağlı olan diğer restoranlar, 2015 yılının Temmuz ayında Hürriyet Gazetesi tarafından yapılan değerlendirmede “Türkiye’nin En İyi 10 Yol Lokantası” sıralamasında birincilik ödülünü kazanarak tüketicilerden aldığı güveni kanıtlamıştır.

Gıda Güvenliğine Sahip Ürünlerin Tüketici ile Buluşması

Köfteci Yusuf, tüketicilere sunulan her ürünün aynı kalite standartlarına sahip olabilmesi ve gıda güvenliğinin sağlanabilmesi için et entegre tesisini kurmuştur. Türkiye genelindeki şubelerin tamamında satışı yapılan ürünler Bursa Yenişehir’deki fabrika tarafından üretilmektedir. Üretim aşamasının temelinde modern ekipmanlar kullanılırken gıda güvenliği ve hijyen esas alınmaktadır.
Et entegre tesisinde hazırlanan et ve et ürünleri, gıda mühendislerinin gözetimi altında tutularak gıda güvenliğine uygun araçlar aracılığıyla restoranlara aktarılmaktadır. Sevk edilen et ve et ürünleri, soğuk zincir araçlarla taşınır, düzenli olarak online ısı denetimi yapılır.
Restoranlara ulaşan ürünler soğuk hava depolarında dinlendirilerek, pişirmeye hazır olarak bekletilmektedir. Köfteci Yusuf restoranlarındaki ustalar etleri taze olarak pişirmekte ve tüketicilere servis etmektedir.

Dünya Genelinde Tanınmış Bir Marka Olma Hedefiyle

Köfteci Yusuf, et ve et ürünlerini taze, hesaplı ve esnaf ilgisiyle tüketicilere bulaştırmayı misyon edinmiştir. Vizyonu ise Köfteci Yusuf’un 25.yılında Türkiye’deki et ve restoran sektöründe lider konuma ulaşmaktır. 2023 yılına kadar ise en az 3 farklı ülkede şubeleşmektir.