Şeker Et

Sektör : Et ve Et Ürünleri Bölge : Bilecik

Şeket Et, Niyazi Şeker tarafından 1987 yılında Bilecik’te kurulmuştur. 2015 yılında, oğulları Tuncay Şeker, Gencay Şeker ve Olcay Şeker yatırımlarını arttırarak; 5000 m2 arazi üzerinde, 2000 m2 kapalı olanaklara sahip et entegre tesisi ve sıcak satış restoranı kurmuşlardır. Yüksek hijyen standartlarında, Avrupa Standartlarında uygun üretim tesisi 60 ton beyaz et, 40 ton kırmızı et işleme kapasitesine sahiptir. Entegre et üretim tesisinde işlenen etlerin, Bilecik, Afyon, Eskişehir başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli bölgelerine dağıtımı yapılmaktadır.

Şeker Et Ne Üretir?

Üretim tesislerinde ISO 9001, ISO 2200, HACCP kalite belgeli, helal sertifikalı beyaz et ve kırmızı et üretimi yapmaktadır.

Şeker Et Tesisi Nerededir?

Şeker Et entegre tesisi, coğrafi yapısı ve yağış rejimi nedeniyle tarım ve hayvancılığa en uygun illerinden olan Bilecik’tedir. Ayrıca Bilecik il merkezinde 3 adet toptan ve perakende mağazası bulunmaktadır.

Kaliteli Ürün ve Tecrübeli Ekip

Kaliteli ürün üretme ve tecrübeli ekibi sayesinde, 33 yıldır müşterilerine hizmet vermektedir. Bünyesinde uzman ekibi, Veteriner Hekimi ve idari personeli dahil 60’ın üzerinde çalışana istihdam sağlamaktadır. Artan verimlilik ve istikrarla büyüyen marka, sektörün lider markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Hijyenik Üretim, Helal ve Kaliteli Et

Yüksek hijyen proseslerine uygun üretim anlayışıyla hammadde kullanımından sevkiyata kadar bütünleşik bir sistem uygulanmaktadır. Modern üretim bandı, hijyen üretim tesisinde helal et sertifikalı üretim yapmaktadır.
Toplumun dengeli beslenmesi için en önemli gıda maddelerinden olan et ve et mamullerini sağlıklı olarak sofralara ulaştırmaktadır.
Üretim tesisleri, üretimde kullanılan ekipmanlar ve üretim sonrası günlük belirli periyotlarda yapılan temizlik işlemleri ile gıda işleme kurallarına gerekli hassasiyet titizlikle gösterilmektedir.

Şeker Et, tesislerinde yapısal hijyenik koşulların sağlanmasında Vibroser ürün ve hizmetlerini tercih etmiştir.