Sepetçioğlu Süt Ürünleri

Sektör : Süt ve Süt Ürünleri Bölge : Kastamonu

Sepetçioğlu Süt Ürünleri, 2007 yılında, Kuzeykent Yeni Sanayi Sitesi’nde 150 m2 alanda kurulmuştur. 2016 yılında faaliyetlerini genişleterek, Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi’nde, 5.500 m2 arazi üzerinde, 2000 m2 kapalı alanda gıda sektörüne yeni bir süt ürünleri fabrikası kazandırmıştır.

Sahibi Kimdir?

Sepetçioğlu Süt Ürünleri’nin sahibi, Ayhan ve Ali Sakallıoğlu’dur.

Ne Üretir?

Tesislerinde, farklı gramajlarda taze beyaz peynir ve taze büfe peyniri üretimi yapmaktadır.

Hijyen Tesislerde Kaliteli Üretim

Sepetçioğlu, süt ürünlerini geleneksel lezzetinden ödün vermeden, günümüz teknolojisi ile üretmektedir. Kalite yönetim sistemi ve kalite anlayışının yanı sıra gıda güvenliği standartlarını sistemine entegre etmiştir. Kalite belgeleri;

  • TS EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi
  • TS ISO EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi
  • TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi
  • TS EN ISO 17025 Laboratuvar Yeterlilik Belgesi

Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği’ne uygun üretim ve hizmet anlayışıyla tesislerinde yüksek standartlarda hijyen prosesleri uygulamaktadır. Süt ve süt ürünlerinde yöresel lezzetleri, bir dünya markası olma vizyonuyla tanıtmaktadır.
Türkiye’nin önde gelen süt ve süt ürünleri üreticisi olarak, müşterilerinin ve tedarikçilerinin güveninden ve dürüstlük ilkesinden ödün vermemektedir.
Bu doğrultuda; süt ürünleri üretiminde çevreye duyarlı, çalışanlarının sağlığı ve güvenliğini ön planda tutarak, yönetim sistemlerinin sürekli gözden geçirilmesi, geliştirilmesi ve iyileştirilmesi adına çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Sepetçioğlu Süt Ürünleri, tesislerinde yapısal hijyenik koşulların sağlanmasında Vibroser ürün ve hizmetlerini tercih etmiştir.