Sert Kardeşler Et Entegre

Sektör : Et ve Et Ürünleri Bölge : Amasya

Sert Kardeşler Et Entegre, 1986 yılında Amasya’da kurulmuştur. Amasya ve çevresinden temin edilen doğal besileri tesislerinde işlemektedir. Özellikle sakatat satışında sektörde önemli markalardan biri halinde gelmiştir.

Ne Üretir?

Bölge çiftçilerinden toplanan besi hayvanlarından elde edilen sakatat ve et çeşitlerini tesislerinde işlemektedir.

Kalite Politikası

Tesislerine işlenmek üzere getirilen her hayvanın gerekli sağlık kontrolleri yapılarak, işlenme sürecinde hijyen kuralları üst düzeyde uygulanır ve kesimleri yapılır. Etler son teknoloji donanıma sahip soğuk hava depolarında sevkiyat için hazır halde bekletilir. Sevkiyat soğuk aksamlı araçlarla Türkiye’nin her noktasına yapılmaktadır.
Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle kalite ve lezzetinden ödün vermeden, tüketicilere sağlıklı ürünler ulaştırılmaktadır. Bünyesinde istihdam sağladığı uzman kasap ve gıda mühendisi ile kalitesini güvence altına almaktadır. Üretim, ambalaj, depolama ve sevkiyat süreçlerinde HACCP ve Türk Gıda Kodeksi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilmektedir.

Sert Kardeşler Et Entegre tesislerinde yapısal hijyenik koşulların sağlanmasında Vibroser ürün ve hizmetlerini tercih etmiştir.