Tat Et Entegre

Sektör : Et ve Et Ürünleri Bölge : Aksaray

Firma 2011 yılında, Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde kurulmuştur. 2500 m² kapalı alan ve 5000 m² açık alana sahip tesislerde sucuk, pastırma ve sosis üretimi yapılmaktadır. Ürünlerini Köy Et, Küme ve Zeynep markaları ile üretmektedir. Geleneksel Türk damak tadına uygun, yerli besicilerin yetiştirdiği etlerle üretim yapılmaktadır.

Tat Et Entegre ve Köy Et’in Sahibi Kimdir?

Markaların sahibi Ahmet Koçaş’dır. Tesis Müdürü ise Ali Irmak’dır.

Köy Et Ne Üretir?

Köy Et; sucuk, sosis, pastırma, kavurma ve macar salam üretimi gerçekleştirmektedir.

Tat Et Entegre’de Üretilen Köyet Sucukları

Tesisler üretilen Köyet Sucukları’nın kalitesi, kullanılan etin özenle seçilmesi ile sağlanıyor. Türkiye’nin tarım yönünden zengin, özel bölgelerinde yetiştirilen büyükbaş hayvanlar tercih ediliyor. Bu bölgelerden biri de tesisin bulunduğu Aksaray ili ve çevresidir. Tesis bu bölgede konumlanarak sadece kalite ve sağlığından emin olduğu, bölgedeki yetiştiricilerden hayvan alımı yapmaktadır.

Tat Et Entegre Hijyen Politikası

Gıda üretiminin öneminin bilincinde olan marka, hijyen kurallarına azami ölçüde dikkat etmektedir. Tesis, tam zamanlı olarak kamere sistemi ile denetlenmektedir. Üretimin her aşamasında yüksek standartlarda hijyen prosesleri ile birlikte Türk Gıda Kodeksi’ne ve Yönetmeliklere uygun üretim yapmaktadır.

Tat Et, tesislerinde yapısal hijyenik koşulların sağlanmasında Vibroser ürün ve hizmetlerini tercih etmiştir.