The Galliard Restoran

Sektör : Avm ve Genel Referanslar Bölge : İstanbul

The Galliard Restoran 23 Aralık 2013 tarihinde İstanbul Etiler Nispetiye Caddesi’nde başladığı serüvenine, bugün sahip olduğu 4 restoranla devam etmektedir. Modern Türk Füzyon mutfağı ile Akdeniz Mutfağının etkileşimleri sonucunda ortaya çıkan lezzetleri sunmakta olduğu restoranları Lounge konseptindedir. The Galliard Restoran, adını Rönesans dönemine özgü bir danstan almaktadır. Fransa, İspanya ve İtalya mutfaklarının esintilerini de yansıtmış olduğu menüsünde özgün Türk füzyon mutfağı lezzetleri de önemli bir yere sahiptir.

Lezzetli yemeklerin yanı sıra Rönesans döneminde olduğu üzere müzik ve sanatı da merkezinde tutmaktadır. Misafirlerini masif ahşap masalarda, Venedik tarzında dekorasyonuyla karşılayan restoran, konseptindeki ambiyansla konuklarını büyülemektedir. Her restorana özel olarak derlenmiş olan sanat eserleri ise işletmenin vizyon anlayışını yansıtma konusunda yardımcı oyuncular olarak görev almaktadır.

The Galliard Restoran Sahibi Kimdir?

The Galliard Restoran bir aile işletmesi olarak Duman Özel Sağlık Hizmetleri ve Turizm Tesisleri Limited Şirketi bünyesinde yer almaktadır. Genç iş insanı Ahmet Uras tarafından işletilmekte olan restoranlar gerek tasarım gerek menü olarak herkesin beğendiği ve tercih ettiği restoranlar arasındadır.
Ahmet Uras oldukça üstün vizyoner mantaliteye sahip olan işletmecilik anlayışını zamanın gereklerine uygun olarak dizayn etmektedir. Bu alanda da kendi konseptini iyi şekilde yansıtacak olan mimarlarla çalışmaktadır. Sanat eserleri ve Rönesans tarzını yansıtan yer döşemelerinin yanı sıra diğer mobilyalarında da özel yapımlara öncelik vermektedir.

Kalite ve Hijyen Politikası

The Galliard Restoran, kalitesini hem mutfağı hem konsepti hem de hizmet anlayışında her daim yansıtmaktadır. Müşterilerini misafiri olarak kabul eden işletme anlayışı ile vermiş olduğu hizmet sayesinde kısa zamanda ilk tercihler arasına girmiştir.
Çalışanlarının ve konuklarının sağlığına son derece önem veren işletme anlayışı ile birlikte Avrupa Birliği normlarına uygun hijyen standartlarını benimsemiştir. Bu alanda kullandığı ürün ve malzemelerin kalitesinin ve içeriğindeki maddelerin Avrupa standartlarına ve Türk Gıda Kodeksi’ne uygun olmasına azami oranda dikkat etmektedir. Sadece bu kalitede ürün sağlayabilen tedarikçilerle çalışmaktadır.

Çevre Koruma Politikası

Çevre koruma alanında da vermiş olduğu katkılardan dolayı zaman zaman basında yer almaktadır. Mutfakta çıkan atıkların organik gübre olarak kullanımını destekleyen organizasyonlara materyal sağlamaktadır. Vahşi depolama olarak değerlendirilen mutfak artıklarının üretime katkısını desteklemekte olan sivil toplum kuruluşlarına çözüm ortağı olmaktadır. Hijyen sağlamada kullandığı ürünlerin insan sağlığına zarar vermeyen ürünlerden seçmekte ve bu şekilde ürün sağlayabilen markalarla çalışmaktadır.

The GALLİARD Restoran, tesislerinde yapısal hijyenik koşulların sağlanmasında Vibroser ürün ve hizmetlerini tercih etmiştir.